BelSoft pravila privatnosti

Na BelSoft-u, dostupan na https://belsoft.hr/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima privatnosti sadrži vrste podataka koje BelSoft prikuplja i bilježi i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se pravila o privatnosti odnose samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za korisnike naše aplikacije s obzirom na informacije koje su dijelili i / ili prikupljali u BelSoft-u. Ovo pravilo nije primjenjivo na bilo koje podatke prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji se ne koriste unutar aplikacije.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, prihvaćate našu politiku privatnosti i prihvaćate njene uvjete.

Informacije koje prikupljamo

Razlozi osobnih podataka koje tražimo od vas biti će vam jasno prikazano u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati i sve ostale podatke koje odlučite nam dati.

Kada registrirate račun, možda ćemo tražiti vaše kontaktne podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Log datoteke

BelSoft slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke evidentiraju posjetitelje kada posjećuju web mjesta. Sve hosting tvrtke rade to i dio su usluga analitike usluge poslužitelja. Podaci prikupljeni u log datotekama uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice preusmjeravanja / izlaska i eventualni broj klikova. Nisu povezane s bilo kojom informacijom koja se može osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web mjesta, praćenje kretanja korisnika na web mjestu i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići

Kao i svaka druga web stranica, BelSoft koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići koriste se za pohranjivanje podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili posjetio. Te se informacije koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših web stranica na temelju vrste preglednika i / ili drugih podataka.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Možete konzultirati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašavačkih partnera BelSoft-a.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili web Beacon koji se koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na BelSoft-u, a koje se šalju izravno na preglednik korisnika. Oni automatski dobivaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjetite.

Imajte na umu da BelSoft nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koji koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti BelSoft-a ne odnosi se na ostale oglašavače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije konzultirate s pravilima privatnosti ovih trećih oglasa. To može uključivati ​​njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, one se mogu pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika.

Prava na zaštitu podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste potpuno svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup - Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravljanje - imate pravo zatražiti da ispravimo bilo koje podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo tražiti da ispunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje - Imate pravo tražiti brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo tražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo prigovora na obradu - Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo tražiti da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Podaci o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju mrežne aktivnosti.

BelSoft svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve kako bismo takve podatke brzo uklonili iz naše evidencije.

Adresa

BelSoft vl. Antun Baković
Kušlanova 2                    
10000 Zagreb
CROATIA

Kontakt

E-mail: info@belsoft.hr       
Mob: +385 98 448 277

Politika privatnosti

Hrvatski
Engleski

Mobirise site software - Go now